Όμορφο περιβάλλον
Απολαύστε τη φύση
Ο Ξενώνας Πλάτων διαθέτει έναν πανέμορφο εξωτερικό χώρο, για να απολαύσετε το πρωινό σας, ή ακόμα και για μια χαλαρή και ήρεμη συζήτηση με τους φίλους σας!

 

Εξωτερικός χώρος
Μέσα στο πράσινο
Ο εξωτερικός χώρος του Ξενώνα Πλάτων, είναι γεμάτος δέντρα και πράσινο, για να μπορέσετε να βρείτε την ηρεμία που ψάχνετε σε τέτοιου είδους διακοπές, καθώς επίσης είναι και αρκετά μεγάλος και ευρύχωρος ώστε να παίξετε με τους μικρούς σας φίλους!

 

Φύση
Δίπλα στη φύση
Πέρα από το καταπράσινο τοπίο που σας προσφέρει ο Ξενώνας Πλάτων, μπορείτε να απολαύσετε και το ποτάμι που περνάει από δίπλα του! Απολαύστε το καφέ σας, ή ένα ευχάριστο πρωινό, δίπλα στη φύση και στο ποτάμι!

 

Ξενώνας Πλάτων
Ακόμα και σε περίπτωση βροχής, ο Ξενώνας Πλάτων διαθέτει ένα άνετο μπαλκόνι, με τραπεζάκια και καρέκλες, ώστε να μην χάσετε καμία απόλαυση σας, ακόμα και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες!

 

Υπηρεσίες

Όλα τα δωμάτια μας, είναι άριστα εξοπλισμένα και υποσχόμαστε ότι θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας!

Εξυπηρέτηση

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι σας απασχολεί είτε με πληροφορίες της περιοχής, είτε για τα δωμάτια μας, είμαστε πάντα δίπλα σας!

Προσωπικό

Με χαμόγελο και διάθεση, είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας στο μεγαλύτερο βαθμό, χαρίζοντας τους μοναδικές στιγμές!

Αριδαία - Πόζαρ

Πολλές είναι οι τοπικές ομορφιές που μπορείτε να δείτε, καθώς και μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε. Ρωτήστε μας ότι θέλετε!